Rasol de porc cu legume si sos de bere

de Oana in Porc, 25 Oct 2010 | 16731 vizualizari

 

Un sos extraordinar de gustos si o carne fragedaaaaa...mmmm....foarte buuuun!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de porc feliat, cu sorici
  • un morcov mare
  • un fir de praz
  • sare
  •  piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • chimen macinat
  • 3 pahare cu bere
  • un pahar cu supa de legume/carne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu legume si sos de bere:

Carnea se spala iar soriciul se cresteaza in romburi. Se aseaza carnea intr-o tava de iena, prazul si morcovul rondele, se condimenteaza dupa gust, se adauga paharul cu supa si un pahar cu bere. Se pune tava la cuptor 40 de minute. Se stropeste apoi friptura din 10 in 10 minute cu cate jumatate de pahar cu bere, pana se folosesc cele doua pahare ramase. Se serveste alaturi de cartofi natur si muult sos :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu legume si sos de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Nicolae 1

26.10.2010, 19:38

arata bine dar te mai pui cu gustul...

Oana 1

26.10.2010, 22:02

Irina, daaaa, merge cu bere Ma bucur ca va place, sa incercati reteta!

mihaelar63 1

18.02.2021, 18:44

Ce buun !!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]