'Rasturnata" cu banane

de ionela2682 in Prajituri, 12 Iul 2011 | 4900 vizualizari

 

O prajiturica simpla de sezon ...proportiile sunt:1;4;4;4;4

 

INGREDIENTE

  • pentru o tava de tort de 26 cm
  • 2 oua
  • 8 l zahar
  • 8 lf lapte
  • 8 lg ulei
  • 8 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 banane bine coapte
  • 2-3 lg zahar+1 cub de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 'Rasturnata" cu banane:

-ungem bine o tava de copt cu unt si presaram zahar,repartizam fructele pe intreaga suprafata,dam la rece

-intre timp pregatim aluatul:mixand toate ingredientele de mai sus

-turnam in tava peste fructe si coacem la 180 g pentru 20-30 min ,pana trece testul scobitorii.

-rasturnam cu grija prajiturica pe un platou

TIPS-URI

1

o prajiturica ce se poate prepara cu orice tip de fruct.

Daca ti-a placut reteta noastra "'Rasturnata" cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema mascarpone si jeleu de zmeura