Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot

de abetina in Slow Cooker, 10 Oct 2018 | 4234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 rata gotica,asa cam de 2 kg
  • 1 mar
  • 1 gutuie
  • o bucatica de dovleac,asa o felie potrivita
  • 1 cartof
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1 lingurita boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Se foloseste o rata intreaga, se scot din ea toate maruntaile.
  Se taie marul, dovleacul, gutuia si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata, se pune vasul la aparatul slow cooker Crock-Pot, se asaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore. Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute, la foc iute sa se rumeneasca.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post