Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 16516 vizualizari

 

Ideea mi-a dat-o o minunata prietena Vio si-i multumesc....cu multa vreme in urma...le fac de regula la marile sarbatori...sunt vesele si de multe ori si copiii doresc sa le orneze...o joaca la bucatarie....

 

INGREDIENTE

  • maioneza
  • oua( cate dorim sa umplem)
  • branza( eu am pus feta)
  • patrunjel de decor
  • masline
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza:

Fierbem ouale tari si apoi dupa ce se racesc le taiem in doua pe lung. Scoatem galbenusurile pe care le vom folosi la alta salata...sau chiar la maioneza asa cum am facut eu...

Nu voi scrie cantitatile pentru ca fiecare face cate ratuste doreste.

Capul il facem din bilute de branza si-l fixam cu o jumatate de scobitoare.

Aripioarele din bucatele de morcov, iar ochisorii din masline.

Pentru valuri avem nevoie de mai multa  maioneza.

Ratustele le vom umple cu branza  si le vom aseza cu grija pe valuri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Rossini