Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Zamfira in Dulciuri, 10 Noi 2012 | 4923 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri de faina
  • 4 linguri gris
  • 1 ou
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza de vaci cu oul, faina, grisul si putina sare. Formam papanasi lungueti sau rotunzi si ii fierbem in apa cu sare aproximativ 5-7 minute. Ii scoatem intr-o strecuratoare si apoi ii dam prin pesmet calit in ulei. Ii servim pudrati cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

10.11.2012, 22:44

imi plac la fel de mult ca si cei prajiti

Panacris 1

10.11.2012, 22:52

Buni. buni Nu am mai facut, de cand erau zmeii mici

Zamfira 1

11.11.2012, 08:34

pentru copii e o reteta ideala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]