Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune

de monik80 in Dulciuri, 3 Apr 2015 | 3544 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 4 oua
  • 20 g praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 100 g zahar
  • 10 linguri faina
  • 500 ml ulei pentru prajit coaja de la o lamaie
  • 2 plicuri zahar vaniliat dulceata
  • 300 g smantana
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune:

Reteta de preparare a papanasilor Se pune branza, zaharul vaniliat,ouale, sarea, praful de copt, zaharul tos si 6 linguri faina.

Se framanta aluatul.Se pun cele 4 linguri de faina ramase pe masa de lucru si se imparte aluatul in doua,dintr-o parte vom forma bilute si din cealalta "gogoasa" aceea cu gaura in mijloc.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins,dupa care punem papanasii la prajit.Nu trebuie prajiti foarte mult,doar cat sa se rumeneasca pe ambele parti.La fel se prajesc si bilutele.

Dupa aceea urmeaza asamblarea lor,se pune papanasul,putina smanata,biluta,iara putina smantana si gem de capsune sau orice fel de gem mai acrisor.

TIPS-URI

1

Aluatul e foarte moale, se modeleaza cam greu si fiind prima data cand fac papanasi am vrut sa ma las de ei cand am vazut cum e aluatul:)) trebuie sa ai rabdare sa ii faci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]