Rigatoni cu sos de rosii

de - Andreea - in Paste, 29 Ian 2014 | 5454 vizualizari

 

Inspiratie :Ideal Decor Food

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip rigatoni
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • zahar
  • sare
  • piper
  • 50 gr masline negre fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu sos de rosii:

Punem apa la fiert .Cand a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj( circa 11 minute) .

Separat curatam ceapa,o spalam si o calim in ulei.Adaugam usturoiul curatat si zdrobit,sucul de rosii .Dam la foc mic si lasam sa scada tot sosul,ajungand la consistenta dorita.

Adaugam maslinele feliate si putin zahar.Potrivim de sare si piper.

Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa si le amestecam cu sosul.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos Ragu si parmezan ras