Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2013 | 8106 vizualizari

 

Cand iti spun copiii "vezi ca vine cineva pe la noi, fa-ne repede ceva de rontait", rondelele acestea sunt ideale!
Sunt simplu de facut, la indemana oricui si dispar imediat.
Ideea o am de la Sidy si ii multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • ketchup dulce
  • seminte de chimen
  • amestec de condimente "Hot & Spicy"
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen:

Dezghetam aluatul de foietaj, dar nu definitiv(eu l-am pus langa calorifer si in 10 minute a fost gata de preparat).

Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam).

Ungem fiecare foaie cu putin ketchup, eu am preferat sa pun dulce si sa adaug condimente, dar se poate pune un ketchup usor picant.

Presaram condimente peste ketchup si seminte de chimen.

Rulam foile si taiem rondele de maxim 2 cm fiecare.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam rondelele la distante de 2-3 cm una fata de alta si le coacem la 180 grade pentru 35 de minute.

Eu am copt in doua tavi de 26/40 cm, a cate 15 rondele.

Sunt bune cu o bere alaturi, dar si fara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Merisor 1

22.12.2013, 09:06

Va multumesc tuturor!!

jolygina 1

22.12.2013, 11:20

GeorgiaA 1

11.03.2014, 15:40

Foarte gustoase, exact cum ai zis ceva repede si bun si mai ales cand ne vine cineva in vizita.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Platou de aperitive festive (de revelion in pandemie)