Rosii la borcan cu usturoi si busuioc

de Mitinita in Conserve, 21 Oct 2011 | 6776 vizualizari

 

Brandusa m-a facut foarte curioasa cand a postat reteta la ea pe blog, deci a trebuit sa o incerc. Recunosc ca am avut oarecum reticente de aceea am pus numai un borcan. Prima data,fiindca a mai urmat o data si inca o data. De fapt de cate ori am luat rosii din piata am tot pus cateva borcane.

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • un catel de usturoi ptr un borcan
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii la borcan cu usturoi si busuioc:

Se taie rosiile spalate si uscate in 4.

Se aseaza in borcane,fara a le presa in jos.

La sfarsit se adauga usturoiul taiat felii si frunzele de busuioc.

Se da la dunst intre 15-30 de minute (chiar am uitat sa cronometrez). Se lasa sa se raceasca in apa,eventual se pot acoperi cu o patura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii la borcan cu usturoi si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii cu busuioc