Rosii umplute cu crema de branza

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 8822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii de marime potrivita
  • 200g telemea de vaca
  • 150g smantana
  • 1 legatura de marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Rosiile spalate se taie in forma de stea cu ajutorul unui varf de cutit si le desfacem in 2 bucati.

Branza se da pe razatoare,apoi se amesteca intr-un castron cu smantana si mararul taiat marunt.

Cu pasta obtinuta umplem rosiile presarandu-le cu marar proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

vanilla 1

04.01.2011, 11:44

am facut si eu reteta asta de rev!!! foarte bune sunt!!!

nadina73 1

06.01.2011, 00:01

super faine si bune

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:47

foarte sanatoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]