Rosii umplute cu spanac

de katty in Mancaruri de post, 24 Noi 2014 | 4055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 150 gr spanac congelat
  • 1 lingura seminte de pin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic proaspat macinat
  • usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu spanac:

 Taiem usturoiul felii si il punem intr-o lingura  de ulei  incins sa se rumeneasca usor.Adaugam spanacul usor decongelat ,condimentam cu sare si piper si il lasam  cateva minute pana seaca toata zeama.Intr-o tigaie uscata punem semintele de pin si le prajim usor.Dam spanacul jos si il amestecam cu semintele de pin.Spalam rosiile bine ,apoi le taiem un capac.Cu ajutorul unei linguri scoatem mijlocul bine ,le presaram cu putina sare si le umplem cu spanacul.Punem capacele ,asezam rosiile intr-o tava unsa cu cealalta lingura de ulei si dam la cuptorul preincalzit 15 minute ,pana rosiile incep sa se inmoaie.Servim imediat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocană de cartofi și ciuperci