Rulada aperitiv cu pateu

de LUK in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2012 | 19626 vizualizari

 

Reteta testata tot la Postavaru care la randul ei a preluat- o de pe blogul Sarah&Miki

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 140 gr unt
  • 120gr faina
  • 300ml lapte
  • 4 oua
  • sare

Umplutura:

  • 200 gr pateu de ficat de porc
  • 100gr unt o 
  • o lingura de mustar
  • 2 oua fierte tari
  • 100 gr sunca
  • 1 ceapa rosie(mica)
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare,piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu pateu:

Blat:

Topim untul la foc mic iar apoi adaugam toata faina si amestecam bine. Adaugam treptat laptele rece, sare,amestecand sa nu se  faca cocoloase  iar apoi dam de pe foc. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. . Dam la cuptor la foc potrivit cca 150 de grade timp de 30 de minute.

Umplutura:

Mixam bine untul moale cu pateul de ficat. Adaugam mustarul, sarea si piperul. Ttaiem ceapa marunt si o adaugam in crema de pateu Adaugam apoi ouale date pe razatoare. Urmeaza  sunca taiata foarte marunt si patrunjelul tocat. Amestecam bine..

Dupa ce s-a copt rulada o scoatem din tava si o punem pe hartie de copt.Lasam s1-2 minute apoi dezlipim de pe hartie,intindem umplutura si rulam usor.O invelim in folie si lasam in frigider pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare