Rulada cu carne de vita si sos de menta

de Julie in Vita, 21 Aug 2011 | 4822 vizualizari

 

Rulada cu carne de vita si sos de menta,un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vita,
  • 2-3 linguri unt,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc verde, 
  • patrunjel,
  • 1/3 lingurita chimen macinat,
  • 2-3 catei de usturoi.
  • Pentru sos:  
  • 200 g smantana sau iaurt cremos, 
  • 5 linguri maioneza,
  • menta,
  • patrunjel,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne de vita si sos de menta:

Se amesteca untul cu sare, piper, pudra de chimen, usturoi zdrobit, busuioc si patrunjel tocate marunt.

Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Se aseaza pe o folie de aluminiu si se intinde deasupra untul aromat. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se prinde rulada cu scobitori sau se leaga cu sfoara. Se pun intr-o tava 2-3 linguri ulei, se aseaza rulada, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 40 minute, se inlatura folia si se mai lasa inca 15-20 minute, sa se rumeneasca rulada.

Sos de menta:

Se amesteca smantana cu maioneza si se adauga dupa gust: sare, menta proaspata si patrunjel verde tocate marunt.

Cand se serveste, se inlatura scobitorile sau sfoara, se taie rulada felii si se aseaza pe farfurie alaturi de sosul de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne de vita si sos de menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

alinutzika 1

21.08.2011, 23:20

interesant...

mimmi 1

22.08.2011, 11:30

Cred si eu ca-i un deliciu !! Pana o fac ma servesc de la tine !

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]