Rulada de carne la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 21 Dec 2014 | 15365 vizualizari

 

Este foarte satioasa si ne place mult.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne de porc tocata
  • 500 gr carne afumata de porc tocata
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr parmezan ras
  • 100 de gr branza de vaca
  • 200 gr de ciuperci
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne la cuptor:

Carnea tocata o amestecam impreuna cu branza de vaca rasa, parmezanul, 2 oua, putina sare si piper. Cand s-au omogenizat ingredientele turnam compozitia pe o hartie de copt si o intindem cu sucitorul.

Radem parmezan si branza de vaca deasupra, asezam feliile de cascaval Delaco, ciupercile din conserva si felii de ceapa taiate subtiri. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, o asezam intr-o forma rulada formata, batem un ou si ungem cu el rulada deasupra.

Punem forma in cuptor la 200 de grade 50 de minute.

Pofta buna.

              

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]