Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa
Pentru ca dezghetasem prea multa carne si mi-ati facut pofta pe aici cu niste tocanite, am facut si eu una, mai ales ca aveam niste salata verde si nu stiam cu ce sa o mananc. Ma rog, stiam eu ce sa fac cu ea, dar ce dieta e aia fara o tocanita .....
Pentru aceasta Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa vom avea nevoie de: pulpa de porc, ceapa, cartofi, mazare, rosii pasate
Ingrediente pentru Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa:
Cum se prepara Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa:
Taiem carnea in bucati potrivite.
In uleiul incins punem carnea. Cand s-a albit bine pe toate partile, adaugam ceapa tocata fin. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam ocazional.
Cand ceapa a devenit translucida, adaugam cartofii taiati in 6 pe lungime si mazarea. Acoperim cu apa, punem cimbrul si foile de dafin si fierbem la foc mic 15 minute. Adaugam rosiile, pasta de ardei, sare, piper si maghiranul. Daca este nevoie mai completam cu apa calda. Mai fierbem 10 minute.
Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.
O mancare delicioasa este si Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc dar nu am refuza nici o Tocanita de curcan cu ardei kapia
Va recomandam si aceasta mancare, un amestec delicios de legume Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa
1
puteti inlocui carnea de porc cu carne de pui sau vita
2
daca aveti o carne mai tare fiebeti-o de jumatate inainte de a adauga legumele