Rulada din carne de pui

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 10417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne tocata de pui
  • 4 oua
  • 70 gr cascaval
  • legume
  • sunca
  • condimente
  • usturoi
  • verdeata
  • seminte de susan

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de pui:

Cantitatile sunt doar orientative.

Doua oua se fierb.La fel si legumele,eu am folosit legume congelate.

Carnea se  condimenteaza foarte bine,se adauga putin cascaval razuit si doua oua batute (din care se pastreaza putin pentru uns rulada) si multa verdeata.

Se unge o folie de aluminiu cu putin ulei si se intinde carnea pe ea.Folia ne va ajuta sa rulam carnea.

peste carne se pun ouale fierte taiate felii,legumele,felii de sunca si cascaval razuit.

Se ruleaza cu ajutorul foliei ,apoi se transfera intr-o tava cu hartie de copt.Se unge deasupra cu ou si se presara cu susan.

Se da la cuptor pentru aprox.50 de minute,se verifica cu furculita cand este coapta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv