Rulada pufoasa cu magiun

de iry-gabriela in Prajituri, 8 Mar 2012 | 4794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina,
  • 200 g margarina,
  • 150 g zahar,
  • 1 lingura de miere,
  • 250 ml apa minerala,
  • un plic praf de copt,
  • esenta de vanilie,
  • zeama de la o lamaie,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada pufoasa cu magiun:

Intr-un castron se freaca margarina cu zaharul pana se formeaza o spuma, apoi se toarna apa minerala impreuna cu sucul de lamaie, esenta de vanilie si mierea de albine si se amesteca bine. Se adauga faina care a fost cernuta si plicul de praf de copt. Compozitia rezultata se aseaza intr-o tava tapetata cu o foaie cerata si se baga la cuptor bine incins si se lasa cam 35 de minute la foc moderat.  

Dupa ce se coace foaia obtinuta se scoate din tava cu tot cu hartia cerata si se ruleaza cat este calda pentru a-i da forma si se lasa sa se racoreasca in aceasta pozitie 30-40 de minute, dupa care se desface si se unge cu magin si se ruleaza inapoi formandu-se o rulada.  

Se serveste cand este complet racit blatul ruladei si se taie felii. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada pufoasa cu magiun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

09.03.2012, 19:39

Deliciu!

Alinutza80 1

12.03.2012, 12:58

bunnnnnnnnn

VERONICA2607 1

14.03.2012, 20:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu frisca, gem de capsuni si confetti