Rulou de snitel umplut

de reisnaor_2006 in Porc, 18 Oct 2014 | 7276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne-pulpa de porc
  • 5 felii de sunca
  • 5 felii branza topita Delaco
  • 5 feliute ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de snitel umplut:

Din pulpa taiem 5 felii de carne pe care le batem snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata de carne punem o felie de sunca, branza topita, o feliuta de ceapa, rulam si prindem cu scobitoare sa nu se desfaca. Fiecare rulou il trecem prin faina si ou batut si le prajim in ulei incins.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc cu cabanos