Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos
Cum se prepara aceste Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos:
Curăță și feliază subțire ceapa.
Pune untul și puțin ulei de măsline într-o tigaie mare, apoi rumenește ceapa. După ce s-a înmuiat și a căpătat crustă, condimentează cu sare și piper. Spre final, adaugă zahărul și lasă ceapa până se caramelizează. Oprește focul și lasă la temperat.
Feliază subțire brânza.
Întinde fiecare foaie de aluat foitaj. Pune pe fiecare un strat egal de ceapă, nuci mărunțite și felii de brânză. Rulează strâns totul, apoi taie porții potrivite și așază-le în tava de copt. Unge rulourile cu ou bătut, apoi presară parmezan ras.
Coace rulourile cu ceapă în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, pentru aproximativ 35 de minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor.