Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval

de MyCookingLife in Porc, 6 Oct 2011 | 12773 vizualizari

 

Numai bune pentru o cina in 4!

 

INGREDIENTE

  • 500 g file porc
  • 1/2 pahar vin alb
  • 6 linguri ulei masline
  • 4 crengute rozmarin
  • 2-3 frunze busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • 4 felii mozzarella
  • Umplutura:
  • 150 g hribi
  • 8 bastonase de mozzarella
  • 4 lingurite mustar Dijon
  • 4 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • cateva frunze de busuioc
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval:

Se cresteaza fiecare bucata de carne pe lungime (2-3 taieturi), apoi se bate cu ciocanul de snitele, pana se obtin foi subtiri, uniforme. Se ung cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Se ung foile de carne cu mustar Dijon, apoi se aseaza ciupercile taiate felii si sotate 5 minute la foc mare cu usturoiul. Se aseaza si bastonasele de cascaval. Se presara busuiocul si cimbrul tocat marunt.

Se ruleaza precum sarmalele si se leaga cu ata. Se condimenteaza cu sare si piper din nou si se stropesc cu ulei. Se aseaza ierburile aromatice deasupra si se dau la cuptor, la 220 grade, pentru 20 minute, in 3-4 linguri de ulei si 1/2 cana de apa. Apoi se adauga vinul peste rulouri. Se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos si cu 2 minute inainte de a fi scoase din cuptor se aseaza cate o felie de cascaval deasupra pentru a se gratina. Se scoate ata inainte de a fi servite.

TIPS-URI

1

Se servesc cu legume sote sau natur. Noi le-am servit cu un mix de legume natur, frecate cu unt si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:48

O reteta muncita cu ingrediente deosebite combinate ingenios...arata grozav

MyCookingLife 1

11.10.2011, 22:12

RuxyRux, multumesc pentru aprecieri!

Bunica 1

11.10.2011, 22:13

Wow, ce bunatateee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]