Rulouri din ardei copti cu carne tocata.

de lilik in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2012 | 3839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei grasi rosii,mari
  • 400 gr carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ou
  • 3 felii de paine pt toast
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 4 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din ardei copti cu carne tocata.:

Coacem ardeii pe plita si ii lasam  in folie de aluminiu sa se inmoaie.

Intre timp pregatim carnea.

Amestecam carnea tocata cu parmezan ras,sare,piper,patrunjel verde tocat marunt,ou si cu painea inmuiata si data pe razatoare.Amestecam bine si lasam deoparte.

Scoatem ardeii din aluminiu si ii decojim,apoi ii facem fasii de 5-6 cm(latime),pe care presaram putina sare.

Luam din compozitia de carne si facem cate un sululet de aceeasi latime cu fasia de ardei,dupa care o punem pe ardei si rulam,apoi inchidem cu o scobitoare si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incins la 180° circa 30 de minute(laturile rulourilor sunt putin rumene).

TIPS-URI

1

Puteti adauga usturoi dupa plac.

2

Puteti face cu compozitie de chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din ardei copti cu carne tocata." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Sidy 1

20.09.2012, 08:49

O nebunieeeeeeee !!!!

lilik 1

20.09.2012, 12:28

Sidy saru'mana ma bucur ca iti plac

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii