Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2016 | 13786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de foietaj
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr de cascaval
  • un ou
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval:

- dacă folosim aluat congelat îl lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei
- intindem apoi foaia şi o ungem cu o parte din oul bătut
- se taie sunca si cascavalul feliute (cascavalul se poate da si prin razatoare)
- acestea se aseaza pe foietaj

- se adauga si sare si se ruleaza foietajul

- se lasa la frigider o jumatate de ora
- se taie rondele de aproximativ 1 cm grosime

- le asezam în tavă pe hârtie de copt şi le ungem cu restul de ou bătut
- incingem bine cuptorul( la 200°C) şi le coacem pentru aproximativ 20 min, până se umflă şi se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ghebe și carne tocată