Salata cu surimi

de Bucataria_Portocalie in Fructe de mare, 15 Ian 2010 | 15164 vizualizari

 

O bunatate de salata!

 

INGREDIENTE

  •  
    • 2, 3 pachetele mici de surimi
    • 1 cutie mica de porumb
    • 100 gr cascaval ras
    • 3 oua fierte
    • 250 gr smantana
    • 1 cutie mare iaurt
    • 1 legatura ceapa verde sau una de praz
    • 2 castraveti
    • 100 gr maioneza
    • sare
  • INGREDIENTE:
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu surimi:

PREPARARE: Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, fierbem ouale, scurgem bine porumbul din conserva, taiem marunt ceapa, castravetii si ouale fierte. Intr-un bol mare amestecam toate ingredientele si decoram cu felii de lamaie. Stiu ca pare un amestec ciudat de iaurt, smantana, maioneza dar va asigur ca este o salata super buna!

TIPS-URI

1

Putem varia cantitatile ingredientelor dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mioritica 1

17.01.2010, 14:07

ce este surimi

Bucataria_Portocalie 1

17.01.2010, 23:06

Surimi se refera la un aliment care este fabricat din carne de peste.
Se comercializeaza sub forma de bastonase sau sub forma de picioare de crab.

housy 1

14.12.2010, 09:45

deliciosi..si eu fac ceva asemanator....care dispare intr-o secunda.... pentru surimi sunt mereu flamanda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti Saganaki