Salata de boeuf

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 8463 vizualizari

 

am facut salata de ziua mea...

 

INGREDIENTE

  • cartofi(1/2kg)
  • 3 morcovi potriviti
  • mazare congelata (cam un pumn)
  • 2 bucati telina
  • 3 castraveti murati
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite mustar
  • ulei
  • 1 galbenus crud
  • 1 galbenus fiert tare
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Curatam cartofii, morcovii, pastarnacul, le taiem marunt si le punem la fiert cu pulpele si mazarea in apa cu sare, vegeta si piper pana se inmoaie bine legumele si carnea. Le scoatem intr-o sita si le lasam la scurs si sa se raceasca.

Preparam maioneza din galbenusul fiert maruntit,galbenusul crud,mustar,sare,piper si ulei.La sfarsit adaugam putina zeama de lamaie.

Pulpele de pui le dezosam si le taiem marunt.

Castravetii murati ii taiem marunt.

Punem intr-un bol legumele,carnea si castraveti in care incorporam treptat maioneza si amestecam usor.

Lasam cateva ore la rece.

Ornam dupa gust.

TIPS-URI

1

putem pune si sunca presata taiata cubulete in compozitie si gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

abstract01 1

18.12.2013, 17:03

Ubulika 1

28.01.2014, 11:31

ce frumoase le-ai facut

simonacallas 1

08.03.2014, 06:43

Foarte frumoasa prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu linte si conopida