Salată de fasole roșie

de elucubratiiculinare in Salate, 12 Iul 2012 | 5974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 255 g fasole roșie - o conservă,
  • 200 g paste scurte (farfale, penne, fusilli),
  • 150 g porumb dulce,
  • 8 roșii cherry,
  • 1 ceapă galbenă,
  • 3 linguri ulei de măsline,
  • 1 lingură muștar,
  • 1 lingură oțet balsamic,
  • 1 lingură zeamă de lămâie,
  • 1 lingură mărar proaspăt tocat,
  • sare,piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de fasole roșie:

Se pune apă rece la fiert cu un praf de sare. Acoperim să fiarbă mai repede. Când începe să fiarbă punem pastele și le lăsăm să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. Când sunt gata, se scurg, se trec printr-un jet de apă rece și se stropesc cu ulei de măsline, să nu se lipescă între ele.

Se pun într-un castron și adăugăm peste ele fasolea roșie spălată bine și scursă, boabele de porumb, roșiile cherry tăiate în 4, ceapa tăiată fideluță. Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu muștarul. Adăugăm treptat zeamă de lămâie și oțetul balsamic și condimentăm cu sare și piper.

Sosul se toarnă peste salată. Presărăm mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de fasole roșie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]