Salata de sparanghel pane in parmezan

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Salate, 16 Mai 2013 | 5762 vizualizari

 

Sparanghel cu pancetta, sparanghel in salata, sparanghel in tarte, chiar si in briose, ahh si supa crema, toate o minunatie. Ei bine, dar pane in parmezan ati incercat?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • - 14 buc sparanghel;
  • - 2 oua;
  • - 20 grame unt;
  • - 100 grame parmezan razuit;
  • - 100-120 grame faina integrala;
  • - 1/2 lingurite frunze de lime uscate;
  • - 1/2 lingurite amestec italian;
  • - sare de mare rosie;
  • - piper macinat;
  • - avocado razuit;
  • - fistic crud razuit;
  • - ulei (sau grasime) de cocos pentru prajit;
  • - pancetta (optional).
  • Pentru sos:
  • 2 linguri feta,
  • 2 linguri iaurt grecesc,
  • amestec italian,
  • avocado pisat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sparanghel pane in parmezan:

1.  Sparanghelul l-am tras in tigaie cu putin unt pentru 2-3 minute.

2. Se pregatesc in farfurii separate: faina, ouale si parmezanul razuit.

3. Ouale se bat impreuna cu frunzele de lime, amestecul de condimente italian, sare si piper.

4. Sparanghelul se tavaleste pe rand prin faina, oua si parmezan.

5. Se pune in uleiul incins si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte, sa nu devina parmezanul maroniu.

6. Se scot pe rand pe un servet si se servesc cu fistic maruntit, avocado razuit, sos si optional cu pancetta.

Sosul se prepara astfel: se amesteca bine feta cu iaurtul si cu avocado pana se omogenizeaza si se obtine o pasta. Presarati cu amestec italian peste sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel pane in parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata japoneza cu sparanghel si tofu