Salata Olivieh

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 8421 vizualizari

 

Aceasta salata, foarte populara se presupune ca isi are originea in salata a la Russe.

 

INGREDIENTE


  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingurita de turmeric
  • sare, piper
  • maioneza facuta in casa din 2 galbenusuri fierte si unul crud
  • castraveti in otet dupa gust
  • 2 oua fierte tare
  • 1 morcov mare fiert
  • o conserva de mazare
  • 3 cartofi mari
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Olivieh:

1. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu putin ulei pana devine aurie, se adauga turmericul si pieptul de pui, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 20 min. Se poate folosi si piept de pui fiert simplu sau fript la gratar.
2. Cartofii si morcovul se spala, se curata si se pun la fiert. Cand sunt fierti se taie in cubulete mici.
3. Ouale fierte tare se taie in cubulete.
4. Se amesteca toate ingredientele dupa ce s-au racit cu maioneza si dupa gust se mai adauga sare si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Olivieh" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute indiene de spanac si cartofi cu sos de menta si coriandru