Saleuri cu susan din foietaj - de post

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2012 | 11238 vizualizari

 

Astăzi postez rețete pentru preșcolari...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj;
  • 2-3 lg susan.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu susan din foietaj - de post:

 

Se decongelează aluatul, se taie (L x l - 6 cm x 1 cm), se presară susan.

Saleurile se pun în cuptorul bine încălzit, timp de 15-20 minute.

PS. Merge și-o bere, așa-i? :D


Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu susan din foietaj - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]