Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Iul 2016 | 3421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata nu foarte mare
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 6 felii de paine din tarate cu seminte
  • 40 de grame branza Gouda cu trufe si Prosecco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco:

Se taie vanata felii longitudinale, nu foarte subtiri care se ung cu ulei si se presara cu sare si pieper. Se gatesc pe un gratar fierbinte cateva minute, pe parte, pana se inmoaie. Se transfera pe o farfurie. 

Se taie branza fasii foarte subtiri. 

Se constuiesc sandvisurile adaugand intre doua felii de paine, fasii de vanata si branza. 

Se gatesc pe un gratar fierbinte, la foc mediu, cateva minute, pana devin crocante si branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

dantes 1

16.07.2016, 08:23

Bun!

Gherca Daniela 1

16.07.2016, 09:24

ce bun trebuie sa fie!

Rocsi 1

16.07.2016, 22:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]