Saramura de pui

de Julie in Pui, 11 Iun 2010 | 7931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copanele de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un ardei iute
  • sare, vegeta, piper, boia,
  • malai pentru mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de pui. O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.

Intre timp pregatim saramura. Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare,vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.  Punem amestecul pe foc si-l lasam sa fiarba 5-6 minute, pana se
elibereaza toate aromele. Cand carnea este gata o bagam si pe ea in vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,doar cat sa se patrunda putin.

Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale