Sarmale de post

de crinutz in Mancaruri de post, 23 Noi 2010 | 8141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • o cana  orez
  • 3 cepe
  •  1 morcov
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150ml suc de rosii
  • sare, piper, marar,o foaie de dafin
  • Varza acra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.

Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalelee. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate si printer sarmalute foi de dafin.Peste ele se pune apa si sucul de rosii .

Se fierb la foc mic cam 1  ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]