pe mine ma corupi eu niciodata nu o sa toc pieptul de curcan,pui sau ce-o fi...la noi din piept se fac numai si numai snitele,muuuuulte snitele,care 90% nu ajung sa fie mancate cu garnitura imi inchipui ce bune-s sarmalutele...cu smantana si mult piper...si ardei iuti...ioi ca lesin...plec
Pai si de ce sa nu il toci Kamy? Eu l-am cumparat special sa il toc...si l-am tocat...m-am chinuit putin ca m-a lasat masina de tocat si e pe vine( o sa imi iau alta)dar m-am descurcat cu robochef eu snitele fac mai rar ca e vorba de prajeala...dar daca iti plac si nu-ti fac rau de ce nu? sunt delicioase sa stii...si le-am pus si smantana pentru cine a dorit
pai draga mea...nu-l toc ca NOI SUNTEM NEBUNE DUPA SNITELE cand vad piept de....vad snitele,prajite in ulei,mai dietetice-in cuptor...nu conteaza,snitele sa fie apogeul a fost....am cumparat de la o vecina care lucra ...undeva...f convenabil,4 kg,piept de pui dezosat pe care l-am facut snitele...m-au tinut 24 de ore..toti 3 eram pe langa frigider,la 10 min....asa ca pup