Sarmalute din carne de pasare

de aziz in Pui, 15 Mar 2011 | 7810 vizualizari

 

asa mai dietetic:))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de pui tocata
  • un morcov
  • 4 cepe
  • 125 gr orez cu bobul rotund
  • patrunjel verde
  • o varza dulce
  • citeva frunze de varza chinezeasca(asta in dorul frunzelor de sfecla)
  • sare piper supa instant
  • pasta de tomate 4 linguri+1 litru apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute din carne de pasare:

tocam carnea de pui. Taiem ceapa marunt si o inabusim in ulei impreuna cu morcovul ras. Lasam la racit si adaugam carnea tocata, sarea,  piperul, supa instant dupa gust si 2 linguri pasta de tomate. Amestecam bine.

Oparim varza la fel si frunzele de varza chinezeasca si potrivim pt sarmalute. Eu oasele de la pui le-am pus pe fundul oalei apoi sarmalutele deasupra. Punem oala pe aragaz adaugam apa amestecata cu pasta de tomate, dam la foc mic o ora, depinde de fiecare .si...pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute din carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

aziz 1

17.03.2011, 08:04

uite cind zic dupa dupa gust ma refer la faptul ca supa instant este sarata si trebuie avut grija ca sigur vom pune si sare .eu am pus o lingura in compozitie si doua in apa cu sucul de rosii de la final. iar daca pui concentrat de pui un cub are cam 10 grame cred ca ai pute sa-l sfarimi si amesteci bine cu carnea un cub intreg iar in apa de la final fiind fierbinte se topeste si merge un cub se pune la litru de apa .si cu ce mai iese din carnita din sarmalute eu zic ca e de ajuns

marcela1979 1

17.03.2011, 08:46

aziz 1

17.03.2011, 09:23

pup carla draga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu pui