Sarmalute in foi de stevie

de novembber in Porc, 19 Apr 2011 | 5670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 2 legaturi de stevie
  • o ceapa mare
  • marar si patrunjel verde
  • cimbru uscat
  • 4-5 linguri orez
  • sare si piper

sos:

  • o conserva de rosii
  • o bucatica de telina(radacina)
  • o ceapa
  • sare si piper
  • crengute de cimbru
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de stevie:

     Mararul, patrunjelul, ceapa, se toaca marunt si, impreuna cu orezul, carnea, cimbrul, sarea si piperul, se amesteca bine.

     Stevia se opareste in apa cu sare.

     Se formeaza sarmalutele si se infasoara in frunzele de stevie, cu grija ca se rup usor. Frunzele ramase se pun pe fundul vasului si se indeasa bine sarmalutele :) Mi-au iesit 28 de sarmalute.

     Pentru sos se prajeste ceapa, se adauga telina data pe razatoare, sosul de rosii si se condimenteaza.

     Peste sarmalute se pun cateva crengute de cimbru, sosul si 1/2 cana de apa. Se baga la cuptor pentru 2-3 ore.

     Se servesc cu smantana. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (3)

aziz 1

19.04.2011, 21:50

absolut delicioasa

Lau 1

19.04.2011, 22:31

delicioase

RuxyRux 1

19.04.2011, 23:55

Ce bunatate!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si gratar din carne de porc