Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena001 in Porc, 27 Mar 2013 | 3960 vizualizari
2
Bucataras junior
Taguri: sarmale, orez, retete de pasti, mancaruri de pasti, mincaruri de pasti, retete de craciun, retete Porc
Spalam ceapa, o curatam, la fel si patrunjelul. Le tocam si intr-un vas maricel adaugam toate ingredientele. Le amestecam. Rulam in foi de vita.
Se fierb la foc mic
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de vero_closca 1
de Rocsi 9
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 16:33
ieri la 16:03
ieri la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!