Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi

de Constelatialeu in Porc, 5 Mai 2013 | 8597 vizualizari

 

De mult vroiam sa incerc varianta asta,cred ca nu mai este un secret ca imi plac coastele de porc....am achizitionat si carnati de Plescoi,direct de ''la mama lor'' din zona...

 

INGREDIENTE

  • o scarita de porc proaspata cca 700 g
  • 200 g carnati de Plescoi
  • 100 g pulpa de porc
  • 10 fire usturoi subtirel
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi:

Spalam scarita si o saram si piperam pe ambele parti, formam un cosulet legand cu o ata mai groasa, sa nu se dezlege in timpul coptului. Pulpa de porc o taiem cubulete, carnatii  in bucatele mai mici. Usturoiul, partea verde o punem in cosulet jos, ca un fel de baza, apoi punem bucatele de carne si carnatii. Printre ei usturoi tocat mai marunt. Stopim cu ulei si turnam o cana cu apa, dam la cuptor cca 50 minute, la foc moderat.

TIPS-URI

1

bucatele de pulpa nu le-am condimentat avand in vedere ca,carnatii de Plescoi sunt suficient de condimentati,chiar picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Constelatialeu 1

03.06.2013, 15:04

Alo,alo,ce va legati de costele mele....

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 11:04

ce bunatate

Valclaudia 1

16.12.2013, 06:43

Cine sa fie faptasul acestor coaste rumene si apetisante????

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor