Scoici de post

de SENO in Mancaruri de post, 6 Noi 2011 | 6535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga cu paste "scoici"
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • pasta de rosii (eu am avut pasta de rosii si ardei facuta in casa)
  • sare
  • piper macinat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici de post:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei aproximativ 10 minute.

Intre timp se curata si se taie cepele si ardeii si se pun la calit in putin ulei,sare si piper,apoi se pune sosul de rosii (din belsug ) si pastele scurse de apa.

Se amesteca si se dau cateva clocote.

Se serveste ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]