Scrumbie de Dunare cu salata iceberg

de Denissa in Peste, 17 Ian 2014 | 4211 vizualizari

 

Pentru amatorii de peste !

 

INGREDIENTE

  • 1 scrumbie de Dunare
  • 1 lamaie
  • busuioc proaspat
  • lamaie
  • salata icebreg
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb amestecat cu 50 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie de Dunare cu salata iceberg:

Scrumbia se curata de intestine si solzi, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.

Busuiocul se toata marunt si se introduce in burta pestelui dupa ce a fost condimentat cu sare si piper.

Pestele se unge apoi cu ulei de masline, se aseaza intr-o tava, se toarna peste elamestecul de vin si apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru circa jumatate de ora .

Cand este gata se serveste cu lamaie si salata iceberg asezonata cu sare, otet balsamic si ulei de masline.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie de Dunare cu salata iceberg" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor