Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde

de luminita20_2006 in Peste, 28 Oct 2010 | 7550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 scrumbii
  • -folie aluminiu
  • -sare
  • -4 cartofi mari
  • -sos
  •  -5 frunze busuioc
  • -jumate leg marar
  • -1 catel usturoi(optional)
  • -2 linguri ulei masline
  • -3 ciuperci marinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde:

Scrumbia se curata se spala apoi se indulceste cu sare. Se impacheteaza intr-o folie de aluminiu (fiecare bucata) si se face pe gratar 15 -20 min pe o parte si 15 min pe cealalta.

Cartofii se taie felii se pun intr-o tigaie cu un pic de apa si delikat si se fac la foc min. Cand sunt gata se scot din apa si se servesc  cu sos aromat (se toaca marunt busuiocul si mararul se amesteca cu ulei si ciuperci tocate marunt , optional si usturoi pisat) alaturi de scrumbie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

28.10.2010, 16:21

Daca e la gratar imi place.

La Ancuta 1

28.10.2010, 17:11

pestele imi place oricum

Bucataras Medi 1

28.10.2010, 21:38

ce bunaciune..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine din cartofi cu icre