Shaorma

de Denissa in Pui, 1 Feb 2013 | 5461 vizualizari

 

Baietilor mei le place shaorma si am ales varianta de casa!:D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi potriviti (eu am socotit 1 cartof de persoana)
  • 4 castraveciori murati
  • circa 200 gr varza proaspata
  • 4 lipii
  • ketchup
  • maioneza de casa (galbenus, mustar si ulei)
  • condiment Kotany pentru friptura de pui cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui se feliaza si se condimenteaza cu condiment de la Kotany ( e foarte gustos si putin picant). Apoi se prajeste in putin ulei. Dupa ce s-a racit putin se taie in fasii mai subtiri)

Separat varza de toaca, se sareaza si se freaca putin sa se inmoaie (sau se pregateste mai din timp).

Cartofii curatati se taie bastonase si se prajesc in ulei.

Se pregateste si maioneza din galbenus de ou o lingurita de mustar si ulei.

Lipiile se pun la incalzit in cuptorul cu microunde pentru 1 minut. Se desfac cat sunt calde dar nu se desprind de tot cele 2 parti (sa arate ca un 8).

Se pun cartofii prajiti apoi fasiile de piept de pui , varza castraveciorii murati taiati, ketchup si maioneza.

Se ruleaza si se mai introduce pentru 1 minut in cuptorul cu microunde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Rocsi 1

01.02.2013, 22:08

Ce as vrea si eu una...

Denissa 1

02.02.2013, 02:00

Rocsi hai sa iti dau

Mitinita 1

14.02.2013, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]