Se taie carnea de porc fasii.
Se amesteca toate ingredientele pentru marinada, se adauga peste carnea de porc si se lasa cel putin 2 ore la marinat.
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C.
Intre timp, se sareaza cartofii (daca este nevoie) si se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor.
Se coc 20 de minute, intorcandu-i frecvent, pana devin crocanti.
Se prajeste carnea de porc in putin ulei, la foc mediu, 10-12 minute, pana cand este gatita complet.
Se adauga carnea gatita peste cartofi, se rade branza deasupra si se mai lasa la cuptor cateva minute pana cand branza s-a topit.
Intre timp, se amesteca toate ingredientele pentru sosul de usturoi si se toaca salata fasii, rosia si castravetele felii, iar ceapa julienne.
Se adauga salata, castravetii, feliile de rosie si ceapain vasul cu carne si cartofi si se stropeste totul cu sosul de usturoi obtinut anterior.
Se serveste imediat.