Slanina afumata

de gaby_gabytza in Mezel de casa, 5 Ian 2019 | 7330 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • slanina
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
  • condimente pentru porc
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina afumata:

Bucatile de slanina le saram bine pe ambele parti, nu conteaza daca am pus mai multa sare pentru ca ea isi ia cat ii trebuie. Lasam slanina asa pana a 2 a zi intr-o camera racoroasa.

Dupa ce a stat 2 zile, legam fiecare bucata de slanina cu sarma si le dam la afumat.

Cat timp sta slanina la afumat, pregatim intr-un bol condimentele din boiaua de ardei iute si dulce, piperul si condimentele.

Dupa ce s-a afumat slanina, cat inca este fierbinte, o condimentam la fel cum am procedat cu sarea.

Le asezam intr-un lighean si le lasam sa se raceasca pana a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia fiarta in moare