Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

de Razvan Constantinescu in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2018 | 5879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui (circa 200 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval afumat
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet auriu
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu):

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea.

Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se ruleaza catre mijloc, din ambele parti. Se fixeaza ruloul cu scobitori si se presara sare si piper proaspat macinat pe el.

Ruloul de carne se tavaleste prin faina, apoi se da prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei la foc mic, pe ambele parti. Se scoate pe un prosop absorbant si se elimina, cu mare grija, scobitorile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

08.11.2018, 20:56

Este unul din preparatele mele preferate!

mirela0911 1

09.11.2018, 08:24

Cam bun!

Ancutsa 1

13.12.2018, 15:00

Ce gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu