Snitel de purcel

de novembber in Porc, 8 Dec 2010 | 5192 vizualizari

 

Am incercat ceva nou...am marinat carnea inainte. Au iesit foarte aromate si fragede !

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
  • marinata:
  • 2 linguri ulei (floarea soarelui)
  • 2 linguri vin rosu
  • o lingura otet balsamic
  • o lingura sos Worcestershire
  • un catel de usturoi zdrobit
  • o lingurita cimbru
  • o lingurita boia
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de purcel:

   Se amesteca ingredientele de marinata. Carnea de porc se taie feliute subtiri si se amesteca bine cu marinata, se pune intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.

   Feliile de carne se dau prin faina apoi prin oul batut cu sare si piper si in cele din urma prin pesmet si se prajesc in ulei.

   Snitelele ies aromate si crocante si merg de minune cu piure de cartofi  si gogosari murati. Pofta mare !

TIPS-URI

1

carnea se marineaza cel putin 6 ore ca sa se fragezeasca bine

2

pesmetul face snitelele mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]