Snitel umplut

de iulianacj in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2010 | 5849 vizualizari

 

este un snitel delicios

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne porc sau pui la alegere
  • 2 oua ,
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei
  • piper
  • sunca (cam 5 feli)
  • cascaval
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

se bate carnea se condimenteaza (sare piper) se pune cascavalul  peste carne apoi fasi de sunca ..se impacheteza sau ruleaza.se  da prin faina ou apoi fulgi de porumb.se prajeste in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan