Snitele de pui in crusta de pesmet si susan

de Bya Ralu in Pui, 30 Iun 2015 | 6412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 2-3 oua
  • faina cat cuprinde
  • pesmet cat cuprinde
  • 2-3 linguri de susan
  • vegeta/piper/
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de pesmet si susan:

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza feliile pe fiecare parte.

Ouale le batem bine, punem faina cat cuprinde pentru a avea o compozitie potrivita (nici groasa, nici prea subtire), iar intr-o farfurie punem pesmet si amestecam cu semintele de susan.

Trecem fiecare felie de piept de pui prin compozitia de ou si in pesmetul amestecat cu susan si punem la prajit in ulei incins.

Se scot snitelele pe un servet de hartie pentru a absorbii uleiul in exces.

Se servesc cu garnitura de cartofi.

TIPS-URI

1

se servesc si cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui milanez