Snitele de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 7346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pulpa  de vitel
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vitel:

Pulpa de vitel se taie bucati potrivite, se bat pentru fragezire si se presara sare si piper.

Se trec prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt facute si capata o culoare aurie.

Se servesc cu orice fel de garnitura.

En nu am apucat sa fac, s-au mancat cu paine calda si castraveti acri instantaneu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii