Snitele de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 7872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pulpa  de vitel
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vitel:

Pulpa de vitel se taie bucati potrivite, se bat pentru fragezire si se presara sare si piper.

Se trec prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt facute si capata o culoare aurie.

Se servesc cu orice fel de garnitura.

En nu am apucat sa fac, s-au mancat cu paine calda si castraveti acri instantaneu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci