Somon cu spanac gratinat

de Bucataras Medi in Peste, 12 Iul 2010 | 8706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .2 buc. medalioane de somon
  • .zeama de lamaie
  • .sare,piper
  • .200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
  • .1 ceapa
  • .unt cat o nuca
  • .100-150  g cascaval
  • .2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu spanac gratinat:

Medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care am pus 3-4 linguri de  apa si se dau la cuptor (se pot pune si pe gratar-dupa cum prefera fiecare)

Separat, ceapa taiata marunt si spanacul (lasat sa se dezghete) se inabuse in putin unt .Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Cand pestele este gata facut se scoate vasul din cuptor ,se toarna deasupra spanacul,cascavalul ras si ouale batute bine.Se da la cuptor  si se lasa pana cand se gratineaza bine .Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu spanac gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bunica 1

14.07.2010, 17:51

pentru George Cand ne spune o "minciuna" pescareasca......?

Bucataras Medi 1

15.07.2010, 07:33

Buni si pentru mine nu , ca il pregatesc?......................

nadina73 1

17.07.2010, 01:40

e preferatu meu somonul5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]