Somon picant cu sos roz de mustar Dijon si gnocchi cu broccoli

de madi_marin in Peste, 10 Ian 2017 | 3357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g file de somon
  • sare
  • 1 linguriţă sos iute

Pentru sos:

  • 2 linguri muştar Dijon cu cremă de coacăze negre
  • 50 ml smântână de gătit

Pentru gnocchi:

  • 2 linguri piure de cartofi
  • 1 bucheţel de broccoli
  • făină cât cuprinde
  • sare
  • piper roz

Pentru servire:

  • mix de salată
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon picant cu sos roz de mustar Dijon si gnocchi cu broccoli:

Se unge somonul cu sos picant, apoi se condimentează cu sare. Se pune la fript pe plita încinsă.

Se prepară gnocchi: se amestecă piureul cu broccoliul fiert, răcit rapid în apă cu gheaţă şi pasat, apoi cu sare, piper roz şi făină cât cuprinde pentru a obţine un aluat pe care il putem modela sub formă de rulou subţire. Tăiem bucăţele pe care le modelam cu furculiţa. Se lasă pentru cateva minute să se usuce, după care le punem la fiert, în apă cu sare şi un strop de ulei. Când se ridică la suprafaţă, sunt gata şi se pot scoate la scurs.

Se prepară înainte de servire şi sosul : se încălzeşte smântâna, apoi se adaugă muştarul cu boabe şi cremă de coacăze şi se lasă să dea câteva clocote.

Se serveşte somonul rumenit cu sos, gnocchi şi mix de salată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon picant cu sos roz de mustar Dijon si gnocchi cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]