Sos de rosii

de ianculubita in Bulion, 2 Oct 2013 | 8139 vizualizari

 

Va prezint acum un alt fel de sos de rosii;asa ceva fac italiencele mai in varsta ca tineretul cumpara de la magazin

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii:

Rosiile spalate, scoase coditele, le punem intr-un vas mare cu apa si le lasam 30-45 minute. Dupa ce s-au racit, le curatam de coaja, le pasam foarte bine cu blenderul, adaugam sare si zahar, amestecam cu lingura sa se topeasca, punem sosul in sticle, fierbem sticlele 1h iar dupa ce s-au racit in apa, le depozitam la camara.

Este un sos gros, foarte bun, ce poate fi folosit la absolut orice preparat inclusiv sos pentru fripturi.

TIPS-URI

1

sare punem 1 lingura la 1 kg de rosii, iar zahar 1 lingura la 2 kg de rosii

2

pentru cine doreste poate adauga si telina fiarta foarte bine si de asemenea pasata foarte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]